Gevestigd in Hasselt, deze back to basic autogarage; we hebben geen luxe pand, geen prachtige showroom, zelfs geen leuke receptioniste. Wat we dan wel hebben? Goed auto onderhoud voor een eerlijke prijs!

.

Wat is een back to basic autogarage?

Ja, wij zijn een bedrijf zonder poes pas.  Hierdoor houden wij de prijzen laag en leveren wij  toch uitstekende kwaliteit! Wij kunnen, als u dat wilt, van elk merk originele onderdelen leveren. Daarnaast investeren wij graag in bijscholing, zodat wij echt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt.  U zult positief verrast zijn door het betaalbare auto onderhoud en onze service.

.

Ontstaansgeschiedenis

Het in- en uit elkaar halen van motors zat er bij Roelof al vroeg in.  Eerst met technisch lego, daarna de motor van zijn brommer en nog  voor zijn 18de verjaardag begon hij met het sleutelen aan auto’s.   Het was dan ook geen verassing dat de studie voor autotechnicus echt bij hem paste.

Inmiddels wisten familie en vrienden dat ze bij Roelof terecht konden als de auto onderhoud of reparatie nodig had.  De eerste ‘klanten’ waren geboren.  Een kleine schuur op het industrieterrein in Hasselt zorgde ervoor dat de auto’s niet meer  bij Pa en Ma op de oprit hoefden te worden gerepareerd.  Overdag was hij druk aan het werk bij verschillende dealers en in de avonduren was hij te vinden in de loods.

’s Avond werkte hij met veel plezier aan de auto’s van ‘zijn klanten’.  Zelf kunnen bepalen wat goed is voor een auto in plaats van het volgen van checklisten en vaste protocollen.  Het ondernemerschap rook, en  de opleiding  Bedrijfsmanager mobiliteitsbranche  was dan ook een logische stap.   Roelof ging terug de schoolbanken in en de werkplaats verhuisde naar de werkplaatsberging bij zijn schoonvader.

Nog voordat de studie was afgerond,  kwam de stap om naar de KvK te gaan. Op 18 augustus 2010 was het zo ver: Van der Breggen auto’s  bestond!